Erhvervsrengøring - Flere års erfaring

Med Skolerengøring ApS får i garanti på vores rengøringsaftale, så I kan trygt overlade arbejdet til os. Vi har Igennem mange års erfaring med erhvervsrengøring i København, Næstved og Vordingborg opbygget et stort kendskab til nedenstående punkter. 

Erhvervsrengøring, det kan vi hjælpe med

Inden for rengøring tilbyder Skolerengøring ApS totalløsninger, som passer til kundes behov. Vi tilbyder rengøringsservice af inden for følgende områder:

• Erhvervsrengøring, skolerengøring, institutionsrengøring
Klinikrengøring af lægeklinikker, tandlægeklinikker, kontorrengøring
• Rengøring af vuggestuer, SFO’er, fritidsordning
Trappevask, vinduespolering, ejendomsservice, boligforeninger 

Vi er et af de få firmaer som tilbyder både pris og tilfredshed garanti. Dvs. hvis i modtager et tilsvarende tilbud, matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle kunder. Vi har en af de bedste inspektører, som gennem mange års erfaring i branchen, kan sikre jer en professionel gennemgang af opgaven, beregningsfrit.
Vores tilbud er gældende i 6 måneder.
Vores erfaringer viser at, vi stort set altid kan tilbyde løsninger som er langt bedre og billigere.

Med Skolerengøring ApS får i

✔ 100 % tilfredshedsgaranti
✔ Mulighed for at ændre i kontrakt og aftaler med kort varsel løbende
✔ Tillid, troværdighed og godt samarbejde er altafgørende

Indhent et gratis og helt uforpligtende tilbud på skole@kontormail.dk
Eller ring direkte på 25767676

Vores erfaring viser at en god og tilrettelagt rengøringsplan som vi og kunden kan stå inde for, er altafgørende. Vores rengøringsplaner beskriver rengøringsfrekvensen samt omfanget, med udgangspunkt i kundens krav og forventninger. Dette sikrer at vi leverer et produkt som matcher de indgåede aftaler.
Medarbejdere sikrer altid at bygningen er aflåst, og alarmerne er tilsluttet korrekt, når arbejdet er endt. Skolerengøring ApS medarbejdere er sikret overenskomster, gode arbejdsforhold og opkvalificeres løbende med kurser.