Institutionsrengøring af vuggestuer, børnehaver m.m.

Hvem er vi?

Med mange års dokumenteret erfaring med institutionsrengøring af vuggestuer, børnehaver, ungdomsklubber i København, Næstved og Vordingborg. Er vi bekendt med de udfordringer i har. Ikke nok med det, så har vi en af de bedste inspektører, som ved præcis hvor lang tid rengøringen tager og hvor meget det skal koste. Dette estimeres ud fra en detaljeret arbejdsplan og mange års erfaring.

Vores erfaring viser, at vi stort set altid kan tilbyde løsninger som, er langt bedre og billigere for kunderne. I kan få et gratis og uforpligtende tilbud, som i kan vælge at benytte jer af nu eller engang i fremtiden eller bare for at se om i får hvad i betaler for.
Book en tid via mail på skole@kontormail.dk eller ring på 2576 7676 for at aftale en tid til inspektion af jeres bygning.

Rengøringsprodukter

Hos Skolerengøring ApS bruger vi svanemærkede produkter. Derudover søger vi for at desinficere dagligt. Rene og bakteriefrie omgivelser er nemlig en vigtig prioritet hos Skolerengøring ApS.

Gulv

Vi ved at børn leger meget på gulvet og det er derfor meget vigtig at gulvet ikke er modtageligt for snavs og bakterier. Afhængig af hvilken gulv type i har så anbefaler vi altid, at gulvet bliver renset og op skuret totalt og efterfulgt få lagt polish på så alle de åbne porer som er modtagelige for bakterier lukkes. Resultatet vil være et næsten helt nyt og bakteriefrit gulv.

Personale

Vores medarbejdere er sikret med overenskomsten og har generelt gode arbejdsforhold og vilkår. De taler og forstår dansk og bliver løbende opkvalificeret indenfor rengøring og hygiejne.

Sikkerhed

Vi sørger altid for at bygningen bliver aflåst og vinduer og døre er lukket og at alarmen er tilsluttet når vi er færdige med dagenes arbejde.

Start

Vi indleder altid et nyt samarbejde med at gennemføre en hovedrengøring uden beregning. Dette for at sikre at vi kommer i bund fra starte, hvilket gør det nemmere at holde rent ved den daglige rengøring.

Vi har Døgnservice 2576 7676 ved akutte henvendelser. 

Referencer på institutionsrengøring i København, Næstved og Vordingborg kan eftersendes efter behov.

Står du og mangler en samarbejdspartner til skolerengøring, erhvervsrengøring, klinikrengøring, kontorrengøring eller trappevask? Så tøv ikke med at kontakte os.