Priser og tilbud

Vi tilbyder Prisgarantien på de opgaver vi udfører, så hvis I modtager et billigere tilbud, der i øvrigt er sammenligneligt med vores. Det skal som minimum indeholde de samme fordele, som I har hos, skolerengøring ApS. Forudsætningen er, at den tilbudsgivende ikke har fået aktindsigt i vores priser og arbejdsplaner.

VIL DU HØRE MERE OM VORES PRISGARANTI SÅ RING TIL OS PÅ Tlf. 25767676 ELLER BENYT KONTAKTFORMULAREN.

Tilfredshedsgaranti

Skolerengøring ApS er stolte af – som en af de få virksomheder i Danmark – som tilbyder både nuværende, og kommende kunder tilfredshedsgaranti på nogle opgaver. For os som virksomhed er kundens mening vigtigere end alt andet, og vi har derfor udviklet vores helt egen og unikke garantiordning.

Det betyder tilfredshedsgarantien

Vi gør altid vores bedste – og endda lidt mere. Men på trods af det kan der stadig ske menneskelige fejl. Dem retter vi naturligvis altid op på, så hurtigt som overhovedet muligt. Og hvis du stadig ikke er tilfreds, krediterer vi dig for det udførte arbejde. Uden diskussion. Via Døgnservice kan du altid få fat på en ledende medarbejder, som på stedet kan sørge for, at problemet bliver løst med det samme. Nemt og bekvemt for dig – og med garanti for fuld tilfredshed.

Dette estimeres ud fra en detaljeret arbejdsplan og mange års erfaring. Vores erfaring viser, at vi stort set altid kan tilbyde løsninger som er langt bedre og billigere for kunderne.