Om os

Skolerengøring ApS består af et kompetent team, med flere års erfaring inden for skolerengøring af privatskoler. Vores solide baggrund og erfaring inden for branchen har medvirket til, at vi har leveret ydelser af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser i mange år.

Vi har en af Danmarks bedste inspektører, som gennem mange års erfaring i branchen, kan sikre jer en professionel gennemgang af privatskolen, beregningsfrit.

Vores erfaringer viser, at vi i de fleste opgaver vi besigtiger, kan tilbyde løsninger som er bedre og billigere for privatskoler. Skolerengøring.dk bestræber sig på altid at levere varen med fokus på kundens behov. Skolerengøring.dk er beliggende i København, og servicerer kun kunder i Storkøbenhavn. Vi kan blandt andet være behjælpelige med erhvervsrengøring, institutionsrengøring, klinikrengøring, kontorrengøring og trappevask. Ønsker du flere informationer, er du velkommen til at kontakte os.

Vi indleder altid et nyt samarbejde med at gennemføre en hovedrengøring uden beregning. Dette for at sikre at vi kommer i bund fra starten, hvilket gør det nemt at vedligehold rent ved den daglige rengøring.

Kontakt os her for en uforpligtende samtale om hvad vi kan gøre for din skole. Du er også velkommen til at kontakte os på 25 76 76 76, eller på skole@kontormail.dk

Bestil en gratis inspektion af jeres skole og modtag et tilbud på stående fod allerede samme dag.

Indledende start

Vi indleder altid et nyt samarbejde med at gennemføre en total hovedrengøring på skolen uden beregning. Dette for at sikre at vi kommer i bund fra starte, hvilket gør det nemmere at holde rent ved den daglige rengøring.

Garanti på godt arbejde

Vi sørger altid for at bygningen bliver aflåst og vinduer og døre er lukket og at alarmen er tilsluttet når vi er færdige med dagenes arbejde på skolen.

Pakkeløsninger på rengørings produkter

Udover det har vi samlet en pakkeløsning på de produkter som skoler bruger fast. Der er en besparelse at hente der også. Dette er dog kun en service vi tilbyder til dem som benytter skolerengøring.dk