Klinikrengøring af tandlæge- og lægeklinikker

Hvem er vi?

Vi har mange års dokumenteret erfaring med klinikrengøring af lægeklinikker og tandlægeklinikker i København, Næstved og Vordingborg. Vi er bekendt med de udfordringer I kan have i hverdagen. Vi har en af de bedste inspektører, som ved præcis hvor lang tid rengøringen tager og hvor meget det skal koste.  

Prisen på klinikrengøring estimeres ud fra en detaljeret arbejdsplan og mange års erfaring. Vores erfaring viser, at vi stort set altid kan tilbyde løsninger som, er langt bedre og billigere for kunderne. 

I kan få et gratis og uforpligtende tilbud, som I kan vælge at benytte jer af nu eller engang i fremtiden eller bare for at se om I får hvad I betaler for. 

Book en tid via mail på skole@kontormail.dk eller ring på 25767676 for at aftale en tid til inspektion af jeres bygning.  

Rengøringsprodukter  

Hos Skolerengøring ApS bruger vi svanemærkede produkter. Derudover søger vi for at desinficere dagligt. Rene og bakteriefrie omgivelser er nemlig en vigtig prioritet hos Skolerengøring ApS.

Vi følger de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer fra Statens Serum Institut og benytter mikrofiberklude og HEPA filtre på vores udstyr og ingen støvsugning i klinikerne. Vi skifter klude og micofiber mopper på hver klinik og vi starter for oven og slutter af på gulvet. 

Vi ved, at det er vigtigt med hyppige kontrolbesøg hos vores kunder, hvilket især gælder klinikker, så rengøringen altid holdes på et højt kvalitetsniveau og at retningslinjerne altid bliver overhold. 

Står du og mangler en ny samarbejdspartner til at hjælpe med kontorrengøring, institutionsrengøring, erhvervsrengøring eller trappevask? Så kontakt os gerne i dag, for et uforpligtende tilbud,

Vi har Døgnservice 25767676 ved akutte henvendelser. 

Referencer på klinikrengøring i København, Næstved og Vordingborg kan fremsendes efter behov.