Kontorrengøring i Storkøbenhavn

Kontorrengøring i København tilbydes til gode priser i hele København, Næstved og Vordingborg. Med vores dygtige rengøringspersonale og miljøvenlige rengøringsmidler, mærket Med Miljømærkning sørger vi for dit kontor altid står rent.

Som specialist indenfor kontorrengøring ved vi helt præcist, hvilken indsats det kræver for at levere en perfekt kontorrengøring, så vores kunder altid føler, at rengøringen opleves nøjagtig ens efter alle vores besøg.
Vi udarbejder en rengøringsplan i samarbejde med vores kunder, så rengøringen tilrettelægges nøje i forhold til de gældende forhold på virksomheden.
Vi udfører jævnligt kvalitetssikring af kontorrengøring over alt i stor København og vi tager selvfølgelig gerne ud for at besigtige jeres rengøringsbehov, ganske gratis og uforpligtende.

Kontor standardrengøringspakke

Vores kontor standardrengøringspakke består af støvsugning, aftørring af støv på vandrette overflader, aftørring af borde og pc-skærme, aftørring af karme, gulvvask, rengøring af toiletter og badeværelser, tømning af skraldespande, opfyldning af forbrugsvarer, udskiftning af håndklæder og viskestykker

Skolerengøring ApS udfører desuden alle former for erhvervsrengøring, herunder:

Kontorrengøringen bliver udført med udgangspunkt i grøn kvalitets rengøring hvor der anvendes miljøvenlige rengøringsmidler for at passe godt på miljøet, vores medarbejdere og ikke mindst vores kunder.
Skolerengøring ApS vil have det bedste rengøringsfirma i København med gode ordnede forhold, stabile dygtige serviceassistenter og en komplet pakke af alle typer rengøring.

Kontorrengøring i hele Storkøbenhavn

Skolerengøring ApS tilbyder rengøringsydelser i følgende byer:

København, Frederiksberg, Gladsaxe, Amager, Kastrup, Dragør, Albertslund, Lyngby, Rødovre, Hvidovre, Nørrebro, Valby, Vanløse, Glostrup, Ishøj Brøndby, Hellerup, Charlottenlund, Herlev, Ballerup, Søborg, Vordingborg, Møn og Stege.